HABER: MÜGE BİBER
Dünyanın önde gelen endüstri fuarı olan Hannover Messe, her yıl yenilikler ve çığır açan ürünlerle endüstriyel dönüşümün vitrini oluyor. Hannover Messe, yerli ve milli ürünleriyle uluslararası alanda rekabet gücünü artırmak isteyen 200’ün üzerinde Türk sanayiciyi, Almanya’da ağırlamaya hazırlanıyor. 17-21 Nisan 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuarda, bu yıl küresel iklim koruma potansiyelinden yararlanmak için ivme sağlayan dijitalleşme ve sürdürülebilirlik mega trendlerine odaklanılacak. Fuarda, makina ve elektrik mühendisliği, lojistik ve enerji sektörlerinin yanı sıra yazılım ve BT endüstrilerinden dünyanın önde gelen şirketleri, dijitalleştirilmiş, kaynakları verimli kullanan ve iklim açısından nötr üretime dönüşümün nasıl başarılı olabileceğini gözler önüne serecek.
MİLLİ KATILIM İTO’DAN
Makina mühendisliği, elektrik mühendisliği, lojistik ve enerji sektörlerinin yanı sıra yazılım ve BT endüstrilerinden dünyanın önde gelen şirketlerin yer alacağı Hannover Messe’nin milli katılımını İstanbul Ticaret Odası üstleniyor. Fuarda Ticaret Bakanlığı’nın da teşvikleri geçerli olacak. Bu önemli fuarın tanıtım toplantısı, İstanbul Ticaret Odası’nda gerçekleştirildi.
5 AYRI İHTİSAS SALONU
Açılış konuşmasını İTO Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal’ın yaptığı toplantıya, 60’a yakın firma temsilcisi ile Hannover Fuarcılık yetkilileri katıldı. Zeki Akbal, “Hannover Messe’de bu sene 5 ayrı ihtisas salonunda yaklaşık 1.700 metrekarelik alanda 82 katılımcı ile en büyük Türkiye milli iştirakinin organizasyonunu gerçekleştireceğiz. Bu sene de çok verimli bir organizasyona imza atacağımıza ilişkin güvenim tam” dedi.
TÜRKİYE AKILLARDAN SİLİNMEDİ
Hannover Fairs Turkey Fuarcılık Genel Müdür Yardımcısı Belkıs Ertaşkın ise katılımcılara fuar hakkında bilgi verdi. Ertaşkın, partner ülke olmanın öneminden şöyle bahsetti: ”Hannover Messe, her yıl seçilen bir ülkeyi öne çıkarır. Fuarın partner ülkesi olan ülke hem katılımcıların hem medyanın ilgisini çekiyor. Türkiye de, 2007 yılında İTO’nun şemsiyesi altında partner ülke olarak yer aldı. Hem metrekare hem de katılımcı sayısını bugüne kadar hiçbir ülke geçemedi.”
FUARIN SAĞLADIĞI OLANAKLAR
* Bireysel ve çeşitli katılım seçenekleri: Maksimum esneklik, hibrit ve sadece dijital katılım olanakları
* İş ağı: Yeni müşteriler, medya, siyaset ve iş dünyasından temsilcilerle yerinde dijital bağlantı kurabilme fırsatı
* Dijital katılım paketi: Etkileyici ürün sunumu ve yeni diyolog imkanları sunan dijital katılım seçenekleri ile firmaların markasının çevrimiçi görünürlüğünü yukarı çıkarma potansiyeli
* Kapsamlı fuar programı: Katılımcı firmalarla bilim ve iş dünyasının önde gelen beyinleri ve endüstrinin en son trendlerine ulaşma imkanı.
ÜRÜN GRUPLARI
* Mühendislik parçaları ve çözümleri
* Otomasyon ve akışkan teknolojileri
* Basınçlı hava ve vakum
* Dijital ekosistemler
* Enerji çözümleri
* Gelecek merkezi
* Global pazarlar
YÜZDELERLE HANNOVER
%42: Karar verici veya karar etkileyici
%72: Bir sonraki fuarı ziyaret edecek profesyoneller
%40: Uluslararası ziyaretçioranı
%80: Fuarı başkalarına tavsiye edenler